Kurs carvingu - zdjęcie 8

Uczniowie klas hotelarskich poznali dziś zasady rzeźbienia w owocach i warzywach oraz garnirowania potraw. Warsztaty rozpoczęły się przeszkoleniem kursantów z wiedzy o narzędziach przydatnych do carvingu. Pod opieką instruktora, pana Mateusza Środy, uczniowie wykonali dekoracje, które można zobaczyć na poniżej fotorelacji 😁 Kurs odbył się w ramach projektu „ Lubuskie Szkolnictwo Zawodowe dla Nowoczesnego Rynku Pracy „

Kurs carvingu - zdjęcie 1 Kurs carvingu - zdjęcie 2 Kurs carvingu - zdjęcie 3 Kurs carvingu - zdjęcie 4 Kurs carvingu - zdjęcie 5 Kurs carvingu - zdjęcie 6 Kurs carvingu - zdjęcie 7 Kurs carvingu - zdjęcie 8 Kurs carvingu - zdjęcie 9 Kurs carvingu - zdjęcie 10 Kurs carvingu - zdjęcie 11 Kurs carvingu - zdjęcie 12 Kurs carvingu - zdjęcie 13 Kurs carvingu - zdjęcie 14 Kurs carvingu - zdjęcie 15 Kurs carvingu - zdjęcie 16 Kurs carvingu - zdjęcie 17 Kurs carvingu - zdjęcie 18 Kurs carvingu - zdjęcie 19 Kurs carvingu - zdjęcie 20 Kurs carvingu - zdjęcie 21 Kurs carvingu - zdjęcie 22 Kurs carvingu - zdjęcie 23 Kurs carvingu - zdjęcie 24 Kurs carvingu - zdjęcie 25 Kurs carvingu - zdjęcie 26 Kurs carvingu - zdjęcie 27 Kurs carvingu - zdjęcie 28 Kurs carvingu - zdjęcie 29 Kurs carvingu - zdjęcie 30 Kurs carvingu - zdjęcie 31 Kurs carvingu - zdjęcie 32 Kurs carvingu - zdjęcie 33 Kurs carvingu - zdjęcie 34